Международен панаир Пловдив

ПрояваПрехвърли и запиши в PDF

STREET MASTERS

Фестивал за улични изкуства

От: 23 Юни 2017

До: 24 Юни 2017

     

За проявата

STREET MASTERS е един от най-големите фестивали в глобален мащаб.  Последните серии през 2015 г.  са гледани от близо 2 милиона зрители по цял свят чрез Интернет. Проявата е част от официалната програма на „Пловдив - Европейска столица на културата“.

Петото издание на  STREET MASTERS ще се проведе от 21 до 25 юни 2017 г. на пет сцени. То отново ще предложи надпревари в бийтбокса, хип-хоп танците в стиловете breakin` и all styles, както и в графитите и алтернативните спортове.  Фестивалът запазва своя характер,  но обръща внимание и на новите технологии, иновациите в музиката и нейната история чрез силна филмова програма.

Концертната част на фестивала ще се състои на 23 и 24 юни в Международен панаир Пловдив. 

ПРОГРАМА

23 юни 

  • KiNK Live - едно от най-големите имена на световната електронна сцена, с милиони слушания в YouTube и Soundcloud. Избиран е два пъти за най-добър live DJ изпълнител в света - за 2015 и 2016 г.
  • Tioneb (Франция) – един от най-актуалните loop station артисти в света
  • Silver Ivanov – един от лидерите на българската електронна сцена

24 юни

  • DUB PISTOLS - британската дъб реге група притежава престижни награди, като Best live band 2012, Breakspoll best live band 2013, BMA Best live act 2014. Тя гостува редовно на световни фестивали от ранга на Glastonbury, Bestival, Glade, Beautiful Day и Rock Ness.
  • DJ GroovY, Спенс, RapNRoll Band, група „Остава“

В рубриката „За контакти“

https://www.facebook.com/streetmasters.festival/

 

Назад

Нагоре