Международен панаир Пловдив

ПрояваПрехвърли и запиши в PDF

ИМПРЕСИЯ

Салон на изкуствата

От: 11 Май 2010

До: 16 Май 2010

     

За проявата

ИМПРЕСИЯ стартира през 1997 г. като единствения в България международен панаир на изкуствата. На него се представяха индивидуални автори, художествени галерии, майстори на приложните занаяти, фирми за стоки и услуги, свързани с изкуството, специализирани средни училища.

Целта на форума е да представи съвременните постижения на българските творци, да популяризира родното изкуство, да създаде атмосфера за обмен на духовни ценности и творчески идеи.

За да се изпълни по-ефективно тази мисия,  форматът на проявата беше променен и от 2008 г. тя се провежда в рамките на Международния панаир на потребителски стоки и технологии.  

Включването на ИМПРЕСИЯ като част от деловия форум, който е сред най-престижните в Югоизточна Европа и привлича десетки хиляди посетители, предоставя нови   възможности  за презентиране на родното изобразително изкуство пред широка публика от България и чужбина, за срещи между творчеството и бизнеса. Свързващото звено между изложбата ИМПРЕСИЯ и изложението на потребителски стоки и технологии е новаторството в името на човека. Със своите нови продукти и услуги фирмите създават по-добри условия в бита на хората, а със своите търсения и постижения творческата индустрия обогатява техния духовен живот.

 

Линкове:

Назад

Нагоре