Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Безплатни тренировки на площадка от 12 декара предлага Fit & Jumping Festival

В гигантска спортна площадка ще се превърна част от панаирния комплекс в Пловдив за фестивала Fit & Jumping, които ще се проведе на 12 и 13 май 2018 година. На площ от дванадесет декара деца и възрастни ще тренират безплатно под ръководството на 30 инструктори,  съобщават организаторите от  Dream Agency. В програмата са предвидени 40 активности, а стартът ще бъде в 10.30 ч. и през двата дни, добавят те.

Синята зона „Деца“ ще предлага занимания по  Fit Jumping, Zumba, гимнастика и стречинг, латино- и народни танци. В зелената зона Mint & Body, подходяща за деца и възрастни, ще се играят йога, пилатес, стречинг, тай чи, шах и фехтовка. В бялата зона „Бойни изкуства“ също няма ограничения за деца и възрастни, които могат да се упражняват в савате, киокушин, винг чун, таекуон-до, кикбокс, тайбокс, айкидо и да дао. Червената зона Dance & Action е само за възрастни и те ще се вихрят в кубинска салса,  латино- и народни танци, табата, Belly Dance и Sling Dance. Зона „Терес“ е предназначена за групови занимания за деца и възрастни по кикбокс, бокс – за мъже и за жени, кардио кикбокс, тае-бо, табата, функционални тренировки. В зона Fun ще има игри, щафети и футболен турнир за деца.

Най-добрите инструктори в България ще провеждат майсторски класове с платен достъп, като в цената на билета са включени интерактивни игри и много награди, твърдят организаторите на проявата.  Желаещите могат да се включат в групи по Zumba,  Fit Jumping, Kangoo Jumps,  Port De Bras, TapOut, Military Workout – Fighting Fat, Zumba Sentao, Tabata, Piloxing,Pole Dance,   кондиционна тренировка, пилатес и състезание по Kangoo Jumps. 

Големи  звезди на българския спорт ще подкрепят с участието си първото издание на фестивала Fit & Jumping.  Това са двукратният олимпийски шампион по кану Николай Бухалов, олимпийският шампион и световен рекордьор по вдигане на щанги Асен Златев, Петя Колева – първата българка, покорила Еверест, и двукратният световен шампион по киокушин Александър Команов.

Присъстващите ще се насладят на невиждан досега спортен празник, обещават организаторите. Гостите могат да се включат в семинари на теми, свързани с активния начин на живот, здравословното хранене и възстановяването, да видят  презентации на зали и сертифицирани програми.

Fit & Jumping Festival 2018 ще се състои в Международен панаир Пловдив в палата 7,  откритите площи край нея и два  парка.

Назад

Нагоре