Близо 30 компании се включват във форума „Дни на кариерата“

Близо 30  големи компании са заявили участие във форума  „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг. Той ще се проведе на 16 октомври 2017 г. в Международен панаир Пловдив.

„Целта ни е да създаваме и развиваме нови възможности на пазара на труда в България и да улесняваме диалога между бизнеса, търсещите работа и образованието“, обясниха организаторите от  JobTiger. Това е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Повече от 16 години на пазара, фирмата е инициатор на най-големите кариерни форуми в България, най-значимият от които е „Национални дни на кариерата“. „Дни на кариерата - ИТ, комуникации и аутсорсинг“ е съществена част от годишния календар на тези събития.

Осмото издание на изложението ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии и телекомуникациите, да се срещнат с компании  лидери в областта на  ИТ, комуникациите и аутсорсинга, за да открият своето ново работно място или възможност за стажантска програма.  В програмата е включена  работилница   „Особености на ИТ кариерата“. Предвидени са също дискусии, демонстрации, презентации, решаване на практически казуси, а за най-активните ще има и награди.

Форумът ще бъде открит в 10.00 ч. в зала „България“, Конгресен център на Международен панаир Пловдив, и ще приключи в 16 ч. с томбола.