Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Дни на кариерата отново в Панаира

Най-големият кариерен форум в България отново гостува в  Международен панаир Пловдив на 5 април 2017 г. Над петдесет водещи български и международни компании се включиха в 16-ото издание на проявата „Национални дни на кариерата“ и предложиха свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.  Събитието, което дава старт на професионалната реализация на хиляди студенти, се провежда в 7 града на страната. То се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е „Нестле България“.

Бъдете активни, защото в момента има много възможности да се намери интересна, динамична и добре платена работа – с този съвет се обърна към присъстващите д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, при откриването на Дните на кариерата. Националният изложбен център бе домакин на проявата за 14-ти пъти.

Програмата в Пловдив включваше и дискусионни панели, където представители на различни компании обсъждаха с младежите актуални теми, свързани с пазара на труда и стартирането на кариера. Имаше „CV клиника“, където експерти на  JobTiger и  Nestle даваха  съвети  за добро представяне по време на интервю за работа.

Новост бяха персоналните консултации от кариерни специалисти на  JobTiger. В тези разговори те насочват амбициозни млади хора по темата „Как да изградим своя персонален бранд“.

„Добра кариера – добър живот“ е мотото на кампанията, която свързва млади хора с бъдещи работодатели и им помага да сложат начало на своето професионално развитие. За 15 години инициативата е събрал над 206 000 посетители, в нея са се включили над 1000 фирми и над 35 000 младежи са намерили стаж, временно или постоянно работно място.

Назад

Нагоре