Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Елитни състезатели по фитнес и културизъм се събират в Пловдив

Елитни състезатели от цялата страна ще събере 21-ото издание на фитнес уикенда.  То ще се проведе на 20 и 21 април 2019 г. в Международен панаир Пловдив.

Зрителите  ще имат възможност да видят на живо звезди и  изгряващи имена  от света на фитнеса, бодибилдинга  и културизма,  да се включат в различни игри и надпревари, да спечелят атрактивни награди от томболата, обещават домакините от Спортен клуб „Масъл Арт“ и списание  „Мускули и фитнес”. Организатор е Българската федерация  по бодибилдинг и фитнес.

Очакват се участници от цялата страна, сред които и елитни представители на този спорт, тъй като турнир „Пловдив“ е квалификация за  европейското  и балканското първенство, които ще се състоят съответно в Испания и  Гърция през месец май.

Програмата на турнир „Пловдив 2019“ предвижда  два  тура. Първият е от 11 ч. и в него ще се представят претендентите за титлите в категориите „Фитнес“, „Бодифитнес“ и „Физик“ за жени, „Физик“, „Мускулеста физика“ и „Класически бодибилдинг“ за мъже, „Бодибилдинг“ за ветерани. Втората част е с начало в 16 ч. и на сцената ще излязат състезатели в дисциплините „Бикини фитнес – мастерс“, „Уелнес фитнес – жени“, „Класик физик – мъже“, „Бикини фитнес – жени“, „Бодибилдинг – мъже“ и „Бодибилдинг – мъже – абсолютна“.

Следващия ден е  посветен на Държавното първенство за деца, юноши, младежи и девойки. То започва в 15 часа. Своите постижения ще покажат  млади надежди в категориите  „Фитнес – девойки“, „Фитнес – деца“, „Бодифитнес – девойки“, „Бикини фитнес- девойки“, „Класически бодибилдинг – младежи“, „Бодибилдинг – юноши“, „Бодибилдинг – младежи“.

По време на екшън уикенда ще има  изложение  на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с участници от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също - възможности за тестване и дегустация на различни продукти, съобщиха организаторите.

Билети се продават на касата на клуб  “Масъл Арт”, който се намира на ул. „Гладстон“ 15, а в дните  на състезанията -  на касата в  палата 7 на  Панаир, където ще се състои турнир „Пловдив“.

Назад

Нагоре