Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Идеи за уникално тържество на изложението за сватби и събития

Първото изложение за сватби и събития в града под тепетата ще събере над 40 фирми, свързани с този бранш. То ще се проведе на 11 и 12 февруари в палата  7 на Международен панаир Пловдив.

Сватбени агенции, флористи, фотографи, видеографи, диджеи, сладкари, гримьори и много други творци ще се съберат под един покрив, за да превърнат палатата във феерия от цветове, музика и красота. Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат на едно място с всички професионалисти, които ще направят тяхната сватба уникална.

На сцената на изложението ще свирят струнен квартет, фолклорен оркестър, ще звучат акустични китари, ще се танцува салса и бачата, хоро и ръченица – една богата палитра от различни стилове музика за всеки вкус.

Изложението се организира от списание „Сватбен сезон“ с изключителната подкрепа на ОП „Радостни обреди“-Пловдив. И през двата дни ще има представители на Обредния дом, който ще консултира бъдещите семейства по всички процедурни въпроси, свързани със сключването на граждански брак. Служителите ще обясняват колко време предварително трябва да стане записването, какви са необходимите документи, видовете ритуали, както и какви са таксите за церемониите.

Изложението ще бъде отворено от 10 до 18 часа , а входът за посетители е свободен.

Назад

Нагоре