Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Италиански експерт обучава ветеринарни лекари на  анестезиология


Известен италиански експерт е лектор на семинара по анестезиология за животни, организиран от Българския ветеринарен съюз. Д-р Флавия Евангелиста е работила като клиничен анестезиолог в 
Националната ветеринарномедицинска академия в Париж, специализирала е в редица международни институти във Франция, Швейцария, Белгия, Великобритания и САЩ. Провежда изследователско проучване за неинвазивни техники за измерване на сърдечния ударен обем при кучета в университета в Пиза, където води следдипломно обучение по анестезиология на дребни животни. В момента работи в отдела по анестезиология на дребни и екзотични животни към Ветеринарна клиника H24 във Флоренция.

 Д-р Флавия Евангелиста ще сподели с български ветеринарни лекари своя опит за наблюдение на пациента по време на анестезия със и без апаратура. На семинара ще бъдат разгледани и клинични случаи, а присъстващите ще имат възможност да зададат въпроси.

Събитието ще се състои на 24 ноември 2018 г. в зала „България“, Конгресен център на Международен панаир Пловдив. Домакин е клиника „Новет“.

Програмата може да се види във Форума на ветеринарните лекари на адрес:

http://www.vvcbg.com/forum/index.php?s=ad7f25457153bc457c9e3657303a021c&showtopic=4677

Назад

Нагоре