Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Каскадьорско шоу смайва с екстремни изпълнения

Международен панаир Пловдив е домакин на Мотор шоу „Полицейска академия“, което гостува за първи път в града. Каскадьори с изключителни умения, сексапилни танцьорки и Rock’n Roll на живо ще има в спектакъла, разказващ история за доброто и лошото, твърдят организаторите. Преминавайки границите на възможностите на автомобилите, моторите, АТВ-тата, смелите момчета вкарват публиката в преживяване, което може да се види само на кино в екшън филм, добавят те.

Участват професионални каскадьори с дългогодишен опит, а присъствието на чужденците в шоуто засилва интереса. Италианският романтичен дух се сблъсква със смелостта и предизвикателствата на сцената. Публиката ще види уникални каскади и демонстрации, акробатика върху мотор и кола, огнено шоу.

Воден от продуцента си Иво Долапчиев, целият екип на Мотор шоу „Полицейска академия“ е готов да взриви Пловдив в буквален и преносен смисъл. Каскадите са толкова сложни и екстремни, сякаш не се случват на живо. Костюмите и начинът, по който изглеждат колите и моторите, пренасят зрителя напълно в сюжета. Музиката на живо, група "Expose", танциьорите, стънтърите, каскадьорите от България, Италия и Испания създават изключително въздействащо и емоционално преживяване.


Една от целите на организаторите е спектакълът да има и лека възпитателна линия, тъй като децата са част от публиката. За тях шерифът на „Полицейска академия“ е подготвил  атракциите „Глобусът на смъртта“ и  Hot Wheels Dragster.

Първите представления ще са от 11 до 14 май на паркинга пред палата 10 на Международен  панаир Пловдив. Те ще се проведат в четвъртък и петък от 18:00 часа, а в събота и неделя - от 11:00 и от 18:00 ч., с продължителност два часа.

След това трупата се мести в ж.к. „Хр. Смирненски“ до СУ „ Св. Св. Кирил и Методий”, където ще бъде на 18 и 21 май.

Назад

Нагоре