Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Коледният сезон започва в Панаира

Коледното празнично настроение вече се усеща, а сезонът на тържествата ще започне на 1 декември в Международен панаир Пловдив. Тогава ще бъде даден стар на серия от партита, като тази година те са повече в сравнение с края на 2017-а.

Колективите на фирми, училища и фен клубове са решили да се повеселят в елегантната обстановка на панаирния комплекс. Някои наемат зали в Конгресния център, а други – цели палати, където може да се разположат маси с до 700 места и сцена за изпълнителите.

Най-старият фен клуб в България също избра Панаира, за да отбележи  своята 30-годишнина и да отпразнува традиционната „Черно-бяла Коледа“, както я наричат привържениците на „Локомотив“-Пловдив. Те ще научат кои са  победителите в анкетата „Футболист на годината 2018“, а вечерта ще завърши с коктейл за двойния празник.

Известни изпълнители и диджеи ще вдигат градуса на настроението на корпоративните тържества, продължаващи често до малките часове на следващия ден. Някои от фирмите идват за поредна година да празнуват Коледа в Панаира, тъй като са  сигурни, че екипът  ще осигури  необходимата техника, ще аранжира перфектно пространството и ще създаде отлични условия за веселбата. Повечето предпочитат кетъринга, приготвен от майсторите кулинари на парк-хотел „Санкт Петербург“. 

За участниците остава само да донесат доброто си настроение и усмивки, за да преживеят едно незабравимо коледно парти.

Назад

Нагоре