Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Курс подготвя бременни за раждането и първите дни на бебето

Най-важното за раждането и за първите дни на бебето могат да научат бъдещите майки в двудневен интензивен курс за бременни. Той ще се проведе на 17 и 18 ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

Водещи лекари и акушери ще изнесат лекции по въпроси, които най-много вълнуват жената в този период, заявиха от училище „И за мама“, което вече пет години организира подобни мероприятия в различни градове на страната. Обучението е безплатно, ще има и много томболи с награди.

Специалистите ще обяснят какви прегледи трябва да се направят по време на бременността, какви са особеностите на различните видове раждане, какво се случва в родилната зала, как протича възстановяването в следродовия период.

Част от темите са свързани с първите дни на детето -  наблюдение на новороденото, неговото развитие по месеци, грижи и кърмене, масаж и гимнастика. Не са пропуснати и практически аспекти, като важните покупки за бъдещата майка и за бебето, правилния избор на помпа за кърма, съхраняването на стволови клетки.

Заниманията ще бъдат от 10.00 до 17.30 ч. в първия ден и до 16.00 ч. през втория в зала „България“, намираща се в Конгресния център на Панаира. Регистрация за участие се прави в Интернет сайта на училище „И за мама“ на адрес:

 http://www.izamama.com/index.php?page=kurs-za-bremenni-plovdiv_11-2018

Назад

Нагоре