Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Летящи каскадьори с велосипеди  смаяха посетителите на пролетните изложби

Летящи каскадьори с велосипеди смаяха посетителите на пролетните изложби в Международен панаир Пловдив. Екстремното байк шоу гостува за първи път в  България като част от програмата на  „Природа, Лов, Риболов 2019“.

В премиерният спектакъл на най-добрите райдъри на Балтика се редуваха  изпълнения в свободен стил и траял – преодоляване на препятствия с изключително висока степен на трудност. Каскадьорите демонстрираха как велосипед може да се кара по много различни начини, правеха скокове с височина над два метра и зашеметяващи пируети.

Екипът на клуб „Грийнтрайълс“ от Латвия - Янис Лацис, Лорис Гилбъс, Дейвис Лицитис и Янис Букс, представя в Пловдив най-мащабната си програма, с която прави зрелищни турнета по цял свят вече над 7 години. Каскадьорите с велосипеди изваждат екстремния байк от естествената му среда и го правят достъпен за широката публика. Сега  хилядите почитатели на този спорт в България също имат възможността да се насладят на атрактивните изпълнения.


Програмата на „Грийнтрайълс“  ще бъде показана на 30 март от 12 и от 15 ч., а на 31 март - от 11 и от 13 часа.

В рамките на „Природа, Лов, Риболов“ са включени и още забавления, като демонстрации с коне тежковози за теглене на трупи, обучения по стрелба, представяне на ловни кучета и соколи, демонстрации на примамки за дивеч.

В двата дни посетителите могат да видят и другите изложения, които се провеждат в Панаира: специализирана изложба „Цветна пролет“, Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика,  Италиански фестивал на красотата и прическата, киноложки изложби.

Назад

Нагоре