Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Много атракции и страхотно шоу на  BMW събора

BMW събор отново ще зарадва с много атракции почитателите на марката на 6 май в Международен панаир Пловдив. За първи път в България ще бъде създадено мобилно BMW представителство, където феновете ще могат да се насладят на всички актуални модели автомобили, мотоциклети, велосипеди, както и на лайфстайл продукти, съобщават организаторите от  „BMW клуб България“.

„Пловдив се бъде озвучен от гръмките звуци на 6- и 8-цилиндрови мотори, а всички ние ще видим един истински празник за очите и ушите. Едно автомобилно зрелище, което очакваме цяла година с голямо вълнение“, добавят те.

Подготвени са много нови атракции, интересни шоу програми и състезания на дрифт арената. Конкурсите за външен вид на автомобилите ще бъдат сериозен акцент, в който главно участие ще имат зрителите и феновете на марката BMW. Страхотно  М Шоу ще сложи край на събора.

Специален фенски паркниг  ще приюти всички неповторими и атрактивни BMW автомобили.   Тази година ще има по-голям избор на места за хранене с вкусни ястия на прилични цени, уверяват организаторите. Предвидени са повече входове за автомобили и пешеходци,  както и по-широко паркинг пространство.

Специален  Интернет сайт ще дава информация за 16-ия  BMW събор, като  интересни активности, подходи към мястото и  други детайли.

Билетите са с цена 12 лева и може да бъдат закупени предварително от сайта на Eventim, бензиностанции ОМВ, „Технополис“, „Български пощи“, Orange centre, Usit colours и касата пред Община Пловдив.

Назад

Нагоре