Награди зарадваха четирима посетители на пролетните изложби

Награди зарадваха четирима посетители на изложбите „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“, които се проведоха от 29 март до 2 април 2017 г.          Подаръците, осигурени от Международен панаир Пловдив, тази година бяха повече – четири, вместо три. Над 23 000 души попълниха анкетни карти по време на изложенията, а имената на късметлиите станаха ясни в последния ден. Това са:

• Росен Русев от Нова Загора, който получи бинокъл ACULON T51 10x24;
  • Велеслав Нотов от Пловдив, който бе зарадван с комплект мач въдица Cormoran APM 28 VARIO FLOAT 3.60 м / 6-28 гр и макара с преден аванс CORMORAN BLACK BULL 6PiF;
  • Изабела Керемидчиева от Русе, която вече има нова ловна чанта, произведена от „Хънтър Джордж“;
  • Димитър  Къртичев от Асеновград, който спечели спасителна жилетка Besto Dinghy Zipper 50N XL.

Заедно с „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“  посетителите видяха Изложба на общините,  Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, Италиански фестивал на красотата и прическата,  изложби на кучета.  Те се превърнаха в истински празник за   любителите на лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата и кинологията, които се запознаха с много новости и се забавляваха в маратон от атракции за деца и възрастни.

Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които Международен панаир Пловдив организира всяка година в последната седмица на март, станаха едно от любимите събития на пловдивчани и гостите на града.