Над 22 000 посетители разгледаха пролетните изложби, трима с награди

Повече от  22 000 посетители  разгледаха пролетните изложби, които се проведоха от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив. Многохилядната публика видя  новости за лова, риболова, екотуризма, екстремните спортове, градинарството, модата, фризьорството и грима, свободното време. Над 25 атракции забавляваха гостите от цялата страна.

Трима от тях спечелиха специалните награди, осигурени от Панаира. С телескоп, макара и влакно за риболов се сдоби Атанаска Мурджева от Пловдив. Петър Бодуров, също от Пловдив, получи портативен хамак - комфортно място за отдих по време на излет. Ръкавици и шапка с кожа на северен елен от линията  луксозно ловно облекло на известна шведска марка отидоха при Мариета Тодорова от Варна. Печелившите талони от анкетните карти за проучване на мненията бяха изтеглени в последния ден на изложенията.

Те са обединени от концепцията за Дни на семейството, свободното време, хобито и модата, които включват: Международна изложба „Природа, Лов, Риболов“, специализирана изложба  за градинарство "Цветна пролет", Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика  - част от Европейския форум за социално предприемачество,  Италиански фестивал на красотата и прическата, киноложки изложби.

Съчетанието от бизнес и атракции, възможността за запознаване с новости от хоби индустрията и за закупуване на стоки на атрактивни цени  привличат  всяка година  около  20 000 посетители специалисти и любители.