Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

Най-големият фестивал за електронни спортове ще гостува на 17 и 18 юни в Града под тепетата. Посетителите на „Пловдив е-Арена“ ще могат се докоснат до най-новите технологии, виртуална реалност, японска култура и да премерят сили в множество турнири.
След като превзеха зала „Арена Армеец“ в София, сега с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в палата 2 на Международен панаир Пловдив.
„Пловдив е-Арена“  ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите – League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12 000 лева!
Ще има много забавления за посетителите – виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз, косплей, К-поп и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на Bpro.
Уникалното косплей шоу се организира от AnimeS, по чиято покана пристигат три световноизвестни европейски звезди - Naru’s Cosplay, Kicka и Mini-Nene Cosplay. Освен на уникални костюми, феновете на азиатската култура ще могат да се насладят и на K-поп изпълнения от български състави.
Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level.
Всеки, закупил своя билет за „Пловдив е-Арена“ до 31 май, има шанс да спечели един от петте VIP пакета за двама за следващото събитие на Game Evolution тази година.

По-подробна информация за събитието можете да откриете на
http://gameevolve.com/

Назад

Нагоре