Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Национален бизнес форум в Панаира

Международен панаир Пловдив е партньор и домакин на събитието „Силни региони за силна икономика“. То  ще се проведе на 15 юни в зала „България“ на Конгресния център.

Това е най-мащабният  национален бизнес форум за 2017 г., твърдят организаторите от списание „Бизнес клуб“. Целта е да засили взаимодействието между общините и деловите среди, както и съвместната работа с държавната администрация.

Инициативата е подкрепена от над 20 организации и институции, сред които Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Българска агенция за инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Българската академия на науките и Българската банка за развитие. Проявата гостува в 20 общини, където съвместно с кметовете се организират срещи на местния бизнес с автори и експерти на списание „Бизнес клуб“.  С лекции и презентации участват мениджъри на фирми,  представители на министерства и ведомства, специалисти от различни направления.


Присъстващите имат възможност да научат повече за различните форми за финансиране на проекти, както и за експертните решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешките ресурси, счетоводство, търговското право, мотивацията, мениджмънта, иновациите, международни пазари и други области. В специално видео послание ценни съвети дава Грант Кардон – най-добрият лектор по продажби в света според класацията на Туйтър.

Срещата с местния бизнес е първият модул от форума  „Силни региони за силна икономика“. Вторият е концертът спектакъл „Свята земя българска“, който може да се види на Централния площад от 19 до 21 часа същия ден и е безплатен за публиката.

На сцената ще излязат народната певица Поли Паскова и фолклорен ансамбъл „Чинари”, а за доброто настроение ще се погрижи комикът Димитър Туджаров – Шкумбата.

Програмата на бизнес форума в Международен панаир Пловдив може да видите тук:
http://forum.business-club.bg/cities/16_Plovdiv_Programa.pdf

Назад

Нагоре