Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Национална конференция представя  пазара на индустриални имоти

Първата национална конференция за индустриални имоти  БГСКЛАД ще се проведе на 18 октомври 2017 г. в Международен панаир Пловдив. Очаква се да присъстват над  300 водещи бизнесмени и професионалисти от сектора.

Основният  акцент е пазарът на индустриални имоти през 2017 година. Неговото развитие и  особености  ще бъдат показани през  погледа на  банките, инвеститорите, оценителите, мениджърите на проекти, застрахователите, архитектите и фирмите за оборудване на складове в специални панели, включени в програмата. Предвидени са и презентации за София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново. Последният панел е свързан със  София и Пловдив, защото именно тези два града движат пазара на индустриални имоти.

Очаква се Българската агенция за инвестиции да представи информация за динамиката на чуждестранните капиталовложенията у нас, а  „Аутомотив Клъстер България“ – проучване за  авто- и мотоиндустрията. Като лектори са поканени известни експерти и представители на различни сегменти от икономическия живот.

Събитието ще бъде официално открито от изпълнителния директор на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев. Той ще участва в първия панел заедно с Антоанета Барес,  изпълнителен директор на Национална компания  индустриални зони. Другите  стратегическите партньори на конференцията са  Националното сдружение за недвижими имоти и Българската фасилити мениджмънт асоциация.

Организатор на проявата е Bgsklad.bg, първата и най-голяма платформа за специализирана информация и оферти за фабрики, заводи, промишлени и производствени помещения, терени и други подобни имоти. Тя е уникална, защото, от една страна, съдържа над 6000 предложения, а от друга - с ексклузивната си информация  улеснява клиентите във взимането на  решение как най-правилно да инвестират, обяснява собственикът Симеон Митев. Той вече е организирал три конференции за пазара на индустриални имоти и смята, че е дошъл моментът да се направи  дискусия в национален мащаб, тъй като темата е изключително актуална.

 Конференцията ще се проведе от 14:00 до 20:00 часа в зала „България“, Конгресен център на Международен панаир Пловдив.  Входът е свободен за всички, които искат да посетят събитието, а след последния панел ще има автърпарти за участниците и гостите, обявиха организаторите.

Повече информация - на сайта на БГСКЛАД  www.bgsklad.bg  и във Фейсбук на адрес http://bit.ly/2xcI9Q2

Назад

Нагоре