Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Нови методи в естетичната медицина представя лектор от Гърция

Нови методи за подобряване на лицевата естетика ще представи двудневен семинар, който ще се проведе на 24 и 25 ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив. Участниците ще научат как се постигат резултати с концентрирани растежни фактори, фибрин и активиран плазмен албумин.

Лектор ще бъде д-р Елефтерия Глиарми от Гърция. Основните теми в нейната презентация са:  течната фаза на концентрираните растежни фактори;  АPAG - активирана плазма, обогатена с албуминов гел; ефекти на колагеновата формация; лечение с полидиоксанон; ботулинов токсин; хиалуронова киселина; лечение с микроигли;  регенерация на косата; хетероложна мезотерапия; инжекционни техники. Семинарът ще завърши с практически демонстрации.

Организатор на събитието е клиника „Ралев – дентал“, която има специална програма за следдипломно обучение и периодично кани  лектори от цял свят, за да споделят най-новата информация  с българските си колеги -  дентални лекари, орални и лицево-челюстни хирурзи. Кратките интензивни курсове, насочени към  различни области на зъболечението и медицината изобщо, са пътят за усъвършенстване на стоматолозите, смята екипът на клиниката.

Програмата на семинара ,,Използване на растежни фактори в естетичната медицина“ може да се види на Интернет адрес: https://www.ralev-dental.bg/nextcongress.htm?fbclid=IwAR0VkwYclcuH4M-fIpw8w1A1waDPp7lQUIcBoZdiBbGc8oU72e-yrYgyRgo

Назад

Нагоре