Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Световен лидер откри свое представителство в Панаира

Futurecom Gastro Trading, световен лидер в сферата на ресторантско и кетъринг оборудване, отвори свое представителство в Международен панаир Пловдив. В палата 22 се помещава новата търговска база на марките Futurecom и Profimiet, които в международен мащаб са символ на висококачествено обслужване и оборудване за събития, заведения и други обекти в сферата на гастрономията. Официалното откриване се състоя на 25 май 2017 г., а гости бяха заместник-кметът на града г-н Стефан Стоянов, г-н Михаел Екер и г-н Йоханес Майер, основатели на Futurecom и Profimiet,  д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, представители на деловите среди и на медиите.
„За нас е чест, че избрахте панаирния комплекс за дом на Вашата компания. Това място е заредено с огромна бизнес енергия. Тук са създадени успешните истории на много фирми. Сигурен съм, че Futurecom Gastro Trading също ще е сред тях“, заяви в своето приветствие д-р Иван Соколов.  „Компанията използва бизнес модел на принципа на Cash&Carry търговия в сферата на гастрономията и организирането на мероприятия“, поясни генералният мениджър за България Юрген Крайн.


От Пловдив Futurecom Gastro Trading ще развива своята търговска дейност за Балканите, Русия и Украйна. Компаниите, представляващи двете марки, са най-големият доставчик на кетъринг оборудване и логистични услуги в сферата на събитийния мениджмънт в Европа с над 24 000 мероприятия годишно.
Нейните атрактивни предложения вече са достъпни и за българския пазар. В палата 22 на Панаира  са оформени шоурум, демонстриращ мебели, техника, аксесоари, посуда и други изделия, и складова база. На площ от 3000 кв.м. се предлагат над хиляда артикула, които да обслужват ресторанти, барове, хотели, кетъринг компании и организатори на различни видове прояви.
Част от изполваното оборудване на двете компании  се предлага вече и в базата на Futurecom Gastro Trading в България. Бизнес клиенти и крайни купувачи могат да открият кухненска техника, стъкло, порцелан, висококачествени прибори, както и ексклузивни мебели за специални събития. Сред марките в портфолиото на компанията са световноизвестните пазарни лидери Villeroy&Boch, WMF, Jura, Elektrolux, SchottZwiesel, Hutschenreuther Porcelain, Bauscher.

Назад

Нагоре