Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Спортни звезди се включват в първия Fit & Jumping Festival

Големи  звезди на българския спорт ще подкрепят с участието си първото издание на фестивала Fit & Jumping, което ще се проведе на 12 и 13 май 2018 г. в Международен панаир Пловдив.  Това са двукратният олимпийски шампион по кану Николай Бухалов, олимпийският шампион и световен рекордьор по вдигане на щанги Асен Златев, Петя Колева – първата българка, покорила Еверест, и двукратният световен шампион по киокишин Александър Команов.

Присъстващите ще се насладят на невиждан досега спортен празник, обещават организаторите от Dream Agency. Те са поканили най-добрите инструктори, подготвили са мастеркласове на презентъри от България и Румъния.

Гигантска площадка от 12 декара ще даде възможност на всички желаещи да практикуват любимото си спортно занимание. В програмата са предвидени близо 40 активности за възрастни и деца - Zumba, Kangoo Jumps, Fit Jumping, Tabata, Tap Out, Free Styler, Yoga, Port De Bras, функционална и кръгова тренировка, хуожествена гимнастика, пилатес, стречинг, народни и латинотанци, Belly Dance,  бойни изкуства и други. Спортни клубове ще участват с разнообразни открити тренировки за различни възрастови групи. За всички участието в активностите на външната площ е безплатно, а в палата 7 – с билет.

Посетителите ще могат да се включат в десет семинара на теми, свързани със спорта, здравословното хранене и възстановяването, да видят презентации на спортни зали и сертифицирани програми. На 11 май в рамките на Digital4Plovdiv ще се състои  конференция по дигитален маркетинг за здравни и фитнес центрове. На спортния празник ще гостува Юли Тонкин, който ще проведе  мотивационен семинар ,,Evolution key“.

Спонсори на Fit & Jumping Festival 2018 ще предоставят за присъстващите много изненади и награди.

Назад

Нагоре