Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Турнири по културизъм и фитнес фестивал в Панаира

Почитателите на силата, спорта и красотата ще могат да видят две уникални състезания на 21 и 22 април 2018 г. в Международен панаир Пловдив. В събота ще се проведе  20-тото юбилейно издание на „Турнир Пловдив” - квалификация за балкански и европейски първенства по културизъм. А през двата дни ще се състои  фестивалът  „Фитнес & денс уикенд“.

 Ако през дългата зима сте се затъжили за състезания,  искате пролетни емоции и много екшън, елате в Пловдив на 21 април, за да гледате на живо изпълнената  с много емоции и мускули  надпревара по културизъм, призовават организаторите от Българската бодибилдинг и фитнес федерация. За състезателите ще има много награди, а зрителите ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи от всичко по много, обещават те. 

Домакини на събитието са Спортен клуб „Масъл Арт“ с председател инж. Ким Мерджанов и списание „Мускули и фитнес” с издател д-р Светомир Хубенов. Програмата предвижда два тура с начало съответно в 11 и 16 часа.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, сред които и най-добрите, тъй като турнирът ще определи състава на националния отбор. Тази година България ще участва с елитен тим в Балканското първенство в Румъния от 18 до 20 май и в Европейското първенство от 2 до 7 май в Санта Сузана, Испания.

Схватките от „Турнир Пловдив 2018“ ще се развихрят в палата 7, където ще се състои и фестивалът „Фитнес & денс уикенд“.

Той  включва класове Zumba, Strong by zumba, Пилатес, Йога, Kangoo Jump, Dancelo и други,  водени от квалифицирани инструктори от България, Гърция, Македония. За всички участници е подготвена томбола с много награди и парти в събота вечерта, уверяват организаторите.

На 22 април, неделя ще се проведе Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Стартът на състезанието е от 15 часа, пак в палата 7.  Наред със състезанията ще има Експо на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също - възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

Зрителите на „Турнир Пловдив 2018“ също ще могат да се включат в игри и надпревари, като състезание за мускулна сила, и други. Всеки присъстващ в залата ще има възможност да участва в томбола и да спечели страхотни награди, предоставени от партньора на турнира  – Sony Center-Plovdiv.

Билети се продават на касата на СК „Масъл Арт“, намирщ се ул. „Гладстон“ 15 , а в деня на състезанието - на касата в палата 7 на Международен панаир Пловдив.

Назад

Нагоре