Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

Турнири по фитнес и културизъм в Панаира

Спортен уикенд на силата и красотата ще се проведе на 22 и 23 април 2017 г., когато Пловдив ще бъде  домакин на две състезания по фитнес и културизъм.  Изявени спортисти от всички възрастови групи ще излязат на сцената в палата 7 на Международен панаир Пловдив, за да демонстрират перфектна боди визия.

На 22 април, събота, ще се проведе 19-ото издание на „Турнир Пловдив” – квалификация за балкански и европейски първенства. Събитието обещава много емоции, адреналин, екшън и мускули. 

Програмата предвижда два тура, като първият ще започне в 11 часа, а  вторият -  от 16 часа. Цена на билетите за първия  тур е 10 лева, а за втория тур - 10 и 15 лева.

Очаква се силно представяне на участници  от цялата страна и появата на най-добрите ни състезатели, защото „Турнир Пловдив” е квалификация за балкански и европейски първенства и на него ще се определи съставът на националния отбор. Тази година България ще участва с отбор от най-елитните си състезатели  в Балканското първенство в Бар, Черна гора, от 28 до 30 април и на Европейското първенство,  което ще се проведе от 3 до 8 май в Санта Сузана, Испания, а така също и на второто издание на Балканското първенство от 12 до 14 май в Чачак, Сърбия.


На 23 април, неделя, ще се проведе Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Старта на състезанието е от 15 часа отново в палата 7 на  Международен панаир Пловдив.

Наред със състезанията се организира и „Фитнес експо“ - изложение на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с фирми от цялата страна, които обещават специално за уикенда  големи намаления и атрактивни цени, възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

Зрителите ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, като състезанието за мускулна сила например. Всеки от присъстващите може  да участва в томбола и да спечели страхотни награди, осигурени от партньора на турнира  Sony Center-Plovdiv. В първия ден, по време на втория тур от състезанието, ще бъде изтеглена томбола за системата за домашно кино  SONY BDVN990W на стойност 999 лева. Другата награда ще бъде дадена на 23 април. Тя е озвучителна система HiFi Mini system SONY GTKХB5 на стойност 379 лева.

Домакини на събитието са Спортен клуб „Масъл Арт“ с председател инж. Ким Мерджанов и списание „Мускули и Фитнес” с издател д-р Светомир Хубенов. Организатор е Българската федерация по културизъм и фитнес.

Предварителна продажба на билети на касата на СК “Масъл Арт” – ул. „Гладстон“ № 15, и в деня на състезанието на касата на палата № 7 в Панаира.

Назад

Нагоре