Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

57 компании на кариерен форум в Панаира

57 фирми участват във форума „Национални дни на кариерата 2018“,  чийто домакин е Международен панаир Пловдив. Това е най-голямото събитие в България, предлагащо работни места и стажантски програми за студенти. Над 40 000 души са стартирали своето професионално развитие благодарение на него.

Стотици младежи изпълниха зала „България“ в Конгресния център на Панаира, за да се запознаят с възможностите, предлагани от компаниите. Тяхната бройка нараства  с всяко издание на форума, увеличават се и представените бизнес сектори.

Успех на всички участници, пожела д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.  В нашата програма  традиционно присъстват прояви и инициативи, свързващи бизнеса и образованието, подчерта той и припомни, че предстоят Панорама на професионалното образование и Международно изложение на учебните предприятия „ТФ фест“.

Пловдив беше последната спирка на  „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот 2018“. Тази година събитието се проведе в осем академични града: София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив, приключи на 4 април.

Назад

Нагоре