Международен панаир Пловдив

ПресинформацияПрехвърли и запиши в PDF

65 компании участват в Италианския фестивал на красотата и прическата

65  компании, произвеждащи известни световни марки, участват в 26-ото издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. Почитателите на модата могат да се срещнат с тях в  Международен панаир  Пловдив от 31 март до 2 април 2017 година.

Очаква се  рекордният брой на посетителите от миналата година - 18 хиляди души,  да бъде надминат, съобщиха организаторите от "Christian of Roma". Тридневната програма включва специализирани обучения и демонстративни шоута, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални методи, инструменти и продукти, допълниха организаторите.

Италианският фестивал e международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода. Той се наложи като едно от най-престижните модни събития в България.

Неговото 26-о издание започна с атрактивно шоу на стилистите „Прераждане“, което демонстрира биопродукти за коса. Фризьорска козметика без синтетика и химикали е основен акцент на събитието, по време на което ще бъдат презентирани  нови екологично чисти серии.  Публиката ще види и ултрамодерните неонови бои за коси.


Посетителите могат да си купят  продукти за коса и тяло, бяла и цветна козметика, парфюмерия, оборудване за фризьорски ателиета и салони за красота. За специалистите са предвидени професионални семинари. Провеждат се конкурси за прически и грим с категории за ученици и за професионалисти.

„Почитателите на модата ще преживеят един истински празник, професионалистите от бранша ще открият нови идеи за своето развитие, а участващите фирми ще намерят отлична възможност за изява. Бих искал да поздравя екипа на „Кристиян оф Рома груп“ за креативността и енергията, които влага в организирането на фестивала, и за впечатляващите резултати, които постига“, заяви при откриването на събитието д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

Италианският фестивал е част от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които продължават до 2 април и включват още: изложенията „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“, Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, Изложба на общините и киноложки изложби.

Назад

Нагоре